Markez: Ti mund të jesh thjesht një njeri më shumë në këtë botë, por për dikë, je vetë bota!

Markez: Ti mund të jesh thjesht një njeri më shumë në këtë botë, por për dikë, je vetë bota!

Thënie nga Gabriel Garcia Marquez:

“Asnjëherë mos rresht së qeshuri, as kur je i/e merzitur, dikush mund të bjerë në dashuri më të qeshurën tënde.”

“Ti mund të jesh thjesht një njeri më shumë në këtë botë, por për dikë, je vetë bota.”

“Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta na jep prapë mundësinë t’i bëjmë gjërat si duhet.”

“Ndoshta Zoti do që ti të takosh disa njerëz të gabuar përpara se të takosh të duhurin, kështu që t’i jesh mirënjohës.”

“Mos qaj sepse erdhi fundi. Buzëqesh sepse ndodhi.”/ ObserverKult