Sipas kompanisë MODUS (organizator i Beerfest), adhuruesit e Beerfest do të kenë " />

Mësohet në cilat ditë do të mbahet Beerfest-i

Mësohet në cilat ditë do të mbahet Beerfest-i

Festivali “Beerfest Kosova”, do te vazhdojë të mbahet më 30 dhe 31 korrik dhe më 1 gusht.

Sipas kompanisë MODUS (organizator i Beerfest), adhuruesit e Beerfest do të kenë mundësinë të vazhdojnë festën për tri ditë tjera pas tri dite të shtyrjes shkaku i tri ditë zie që ishin në Kosovë dhe të cilën organizatorët e kanë respektuar.

“I njoftojmë të gjithë adhuruesit e Beerfest që sikurse filloi me një spektakël, njësoj do të vazhdojë edhe gjatë ditëve tjera në vijim të Beerfest ku do të kemi muzike të të gjitha zhanreve që do të kujdesen për një argëtim unik të pjesëmarrësve të Beerfest”, thuhet në njoftim.

Sipas këtij njoftimi të gjithë artistët që ishin paraparë të  performojnë, do të jenë pjesë edhe në ditët e ardhshme si  NR, Genc Prelvukaj, Genta Ismajli, Ilirët, Grupi NA, Vala Mulliqi, Dj James, Dj Ostflux, Nani, Malik dhe artistë tjerë.

“Përveç muzikës e birrave të ndryshme, këndit të ushqimit e pijeve jo-alkoolike, vizitorët do të kenë rastin të jenë pjesë e lojërave të ndryshme, të cilat ndihmojnë në realizimin e atmosferës festive dhe verore”, thuhet në njoftim.

Ky festival ka për qellim që qytetarëve të izoluar të Kosovës, t’iu ofrojë  argëtim madhështor me një kosto shume të ulët dhe të përballueshme për qytetarët.