“Nga Sahan në Profesor” – Enver Hasani komenton epitetet që ia vuri Kurti

“Nga Sahan në Profesor” – Enver Hasani komenton epitetet që ia vuri Kurti

Njohësi i çështjeve të Kushtetutës së Kosovës, Enver Hasani sot ka deklaruar se vendimi i ri për kufizimin e lëvizjes është shkelje kushtetuese.

Hasani ka komentuar deklarimet e Kryeministrit të shkarkuar, Albin Kurtit, ku ky i fundit e kishte quajtuar vite më parë Hasanin “sahan”.

“Kur je fytyrë publike herë thojnë profesor, herë sahan”, ka deklaruar shkurtimisht ai.

Masat e reja – Hasani: Vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë kundërkushtetues dhe uzurpim i pushtetit