Nis gërmimi i tokës në Gërmi për “Sunny Hill” Festival

Nis gërmimi i tokës në Gërmi për “Sunny Hill” Festival

Dëmtimi i Parkut Nacional “Gërmia” në Prishtinë, po vazhdon edhe sivjet nga organizatorët e festivalit “Sunny Hill”, shkruan Insajderi.

Vitin e kaluar kishte dëmtim të gjelbërimit dhe mbeturina kudo, ndërsa sivjet organizatorët shkojnë një hap më përpara, duke bërë gërmime aty.

Një qytetarë e Prishtinës, ka publikuar dy video në rrjetin social Facebook, teksa shite një bager i cili gërmon midis “Gërmisë”.

Më poshtë po sjellim videot që e paraqesin këtë akt vandal ndaj natyrës./ Insajderi.com