Pamje të rënda: Koha kur Shqipëria e aplikonte dënimin me vdekje

Pamje të rënda: Koha kur Shqipëria e aplikonte dënimin me vdekje

Një fotografi interesante dhe po aq e frikshme do të na kthejë në vitin 1992, në shtetin shqiptar.

Në këtë fotografi është paraqitur dënimi i fundit me vdekje i aplikuar në Shqipëri. Dënimi kishte ndodhur në mesin e qytetit të Durrësit ndërsa dy personat e likuiduar janë vëllezërit Josif dhe Dritëbardh Çuko.

Ata u shpallën fajtorë për vrasje të shumëfishtë.