Parada e Krenarisë mbaron me koncert në Prishtinë

Parada e Krenarisë mbaron me koncert në Prishtinë

Ka përfunduar “Parada e Krenarisë” e organizuar nga komuniteti LGBTI së bashku përkrahës dhe aktivistë.

Parada ka filluar në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë dhe pastaj ka përfunduar me një koncert pranë sheshin “Zahir Pajaziti”.

Në këtë organizim janë parë të pranishëm Ambasadori Amerikan, Philip Kosnett, kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe figura tjera të njohura për shoqërinë kosovare.