Përfitimet e të fjeturit në shpinë

Përfitimet e të fjeturit në shpinë

Ndoshta do ta keni të vështirë të besoni mirëpo ka shumë rëndësi pozita në të cilën flini, për shëndetin tuaj.

Dr. Kiran Loha një mjek i lëkurës zbuloi se problemet e lëkurës lindin për shkak të pozicionit të gabuar të gjumit.

Gjumi i mirë parandalon rrudhat në fytyrë, ndërkohë që gjaku në fytyrë dhe trup do të jetë i njëtrajtshëm dhe pa pengesa. Edhe poret në anën tjetër do të marrin oksigjen të mjaftueshëm.

Fjetja në këtë pozicion përmirëson shëndetin e të gjithë trupit, pasi liron rrjedhjen e qarkullimit të gjakut.

Ata që flejnë anash duhet ditur që kjo do të ushtrojë presion në një anë të lëkurës në njërën anë të fytyrës, duke e bërë më pak simetrike./Insajderi.com

Burimi: Agroweb