Pranohet kërkesa e QNR-së shkojnë në rinumërim 530 vendvotime

Pranohet kërkesa e QNR-së shkojnë në rinumërim 530 vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar  kërkesën e Qendrës për Numërim dhe Rezultate për rinumërim e 530 vendvotimeve të tjera.

“530 vendvotime do te rinumerohen. Me heret jane rinumeri 314. Pra ne total kemi 844 vendvotime qe rinumerohen deri me tani”.

Nga QNR tutje kanë thënë se kanë pesë rekomandime lidhur me këtë.

“Në rastin e dytë QNR kërkon rinumërimin e 81 vendvotimeve. Kategoria tjetër është kur vetëm një kandidat ka më shumë vota se subjekti pra në total është 89 vendvotime. Dhe rekomandimi tjetër është kur kandidatët të gjitha kanë vota më shumë se subjekti, nga këto të gjetura janë 187 vendvotime”, kanë thënë nga QNR

“E mbështesim plotësisht kërkese nga QNR”.