Prokurori i rastit të Xhabir Zharkut kërcënohet me vdekeje, Policia ia bastis shtëpinë ish-kryetarit të Kaçanikut

Prokurori i rastit të Xhabir Zharkut kërcënohet me vdekeje, Policia ia bastis shtëpinë ish-kryetarit të Kaçanikut

Prokurori Rasim Maloku i cili po merret me çështjen e Xhabir Zhakrut dy herë është kërcënuar me vdekje.

Policia pas është njoftuar për këto kërcënime sot në orët e hershme të mëngjesit ka bastisur pronat e familjarëve të Xhabir Zharkut.

Aty kanë gjetur disa armë dhe pajisje elektronike.

Por, familja mohon se ato janë përdorur për kërcënimin e prokurorit të rastit të ish-kryetarit të Kaçanikut.

Detajet në videon më poshtë: