SBASHK-u nën llupën e Fukës dhe Misinit

SBASHK-u nën llupën e Fukës dhe Misinit

Misini, fuka dhe Mësuesja, vijnë në skeçin e ri të publikuar vetëm në Gjirafa Video, shkruan Insajderi.

“Fuka Misini: Tërpijan i diturisë”,titullohet skeçi më i ri i cili sjellë Fukën si një nxënës shembull në shkollë, e i cili edhe ia përplasë për fytyre mësueses disa gjëra.

A do të pajtoheni ju me mendimin e fukës në këtë skeç, ju mbetet vetëm ta shihni.

Kujtojmë se skeçet e Stupcave shfaqen vetëm online në Gjirafa Video, çdo të hënë nga ora 20:00/Insajderi.com