Shqipëria në vitet 60-ta përmes dokumentarit belg

Shqipëria në vitet 60-ta përmes dokumentarit belg

Kryeministri Edi Rama publikoi mëngjesin e sotëm pamjet të dokumentarit belg që paraqesin Shqipërinë gjatë viteve 60-ta.

“Mirëmëngjes, dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të rralla të Shqipërisë së viteve ’60, sjellë përmes një dokumentari të veçantë belg”, ka shkruar Rama në faqen e tij zyrtare në Facebook. /Insajderi.com

MIRËMËNGJES ?dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të rralla të Shqipërisë së viteve '60, sjellë përmes një dokumentari të veçantë, gjetur në arkivat e televizionit belg?

Posted by Edi Rama on Tuesday, 15 August 2017