Shqiptarja Eleni Foureira rikthehet në Eurovizion

Shqiptarja Eleni Foureira rikthehet në Eurovizion

Për vitin 2019 producentët e Eurovizionit kanë ardhur me një ide interesant ku katër të ftuarit, Conchita, Mans Zelmerlow, Verka Serduchka dhe Eleni Foureira do të këndojnë këngët e njëri-tjetrit, shkruan KultPlus.

Conchita këndoi këngën “Heroes” të Mans Zelmerlow (Suedia 2015), ndërsa Mans këngën “Fuego” të shqiptares Eleni Foureira, përfaqësueses së Qipros vitin e kaluar.

Eleni këndoi këngën “Dancin Lasha Tumbai” të Verka Serduchka derisa Verka këndoi këngë fituese të edicionit të kaluar të Eurovizionit, “Toy” nga Netta. Ndërsa në fund katër të ftuarit kënduan së bashku me fitues e Eurovizionit në vitin 1979, Gali Atari.

Måns Zelmerlöw – Fuego

Wow! Måns Zelmerlöw singing Eleni Foureira's Fuego is a match made in heaven!

Gepostet von Eurovision Song Contest am Samstag, 18. Mai 2019