Si ta parandalojmë avullimin e syzeve nga maska?

Si ta parandalojmë avullimin e syzeve nga maska?

Një mënyrë efikase për të parandaluar avullimin e syzeve nga maska që na mbron nga Covid-19 është t’i fusni në ujë me sapun dhe t’i leni të thahen vetë. Në këtë mënyrë xhamave u krijohen një shtresë që i mbron nga avullimi, raporton Guardian shkruan Insajderi.

Në këtë kundërtën mund të provoni edhe një metodë, duke i ulur syzet pak më poshtë hundës, ndërkohë që fillimin e maskës e lidhni pak më ngushtë. Kjo mënyrë do të bëj që të dal më pak ajër dhe si rrjedhojë më pak avull do të ketë në size./Insajderi.com