Thaçi për Nobelin: Ndarja e çmimit për shkrimtarin austriak ka ngjallur dhimbje të pafund tek viktimat e panumërta

Thaçi për Nobelin: Ndarja e çmimit për shkrimtarin austriak ka ngjallur dhimbje të pafund tek viktimat e panumërta

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se vendimi i Komitetit të Nobel për ndarjen e çmimit për Letërsi për shkrimtarin austriak ka ngjallur dhimbje të pafund tek viktimat e panumërta.

Ai ka thënë se i mban mend vitet e 90-ta, kur shkrimtari austriak kishte vendosur të mbështes autorin e gjenocideve në Kosovë dhe Bosnjë, shkruan Insajderi.

Çmimet Nobel për Letërsi i fitojnë Olga Tokarczuk dhe Peter Handke

insajderi.com