Transformohet një tjetër hapësirë e Prishtinës nga “Meeting of Styles Kosovo”

Transformohet një tjetër hapësirë e Prishtinës nga “Meeting of Styles Kosovo”

Edicioni i tretë i festivalit “Meeting of Styles Kosovo” filloi dhe është duke e transformuar hapësirën “te hekurudha” në rrugën “Tirana” në kryeqytet, në një ekspozitë të artit urban me plot ngjyra.

“International Meeting Of Styles” është një rrjet ndërkombëtar i artistëve dhe adhuruesve të grafitit që filloi në Wiesbaden të Gjermanisë në vitin 2002.

Festivali “Meeting Of Styles” prezanton dhe promovon llojet e ndryshme të artit urban./ Insajderi.com