Valltarët nga Shkodra ngrenë flamurin kuq e zi në mes të Serbisë

Valltarët nga Shkodra ngrenë flamurin kuq e zi në mes të Serbisë

Ansambli artistik i Teatrit “Migjeni” i Bashkisë Shkodër ngre flamurin kuq e zi në Serbi duke bërë një prezantim dinjitoz.

Ne festivalin ballkanik “Urat e Ballkanit” Shqipërinë e prezantoi Teatrit “Migjeni” i Shkodrës. Ansambli ynë bëri një prezantim mbresëlënës më 1 dhe 2 Gusht në Prijepolje.

Shqipëria, Shkodra, ansambli artistik i qytetit tonë dhe flamuri kuq e zi që u mbajt për gjatë gjithë rrugës në Serbi, bënë që përtej një festivali, eventi të krijojë një tjetër dimension, atë tē një ure afrimi mes dy vendeve tona, shkruan Bashkia Shkodër në faqen e saj zyrtare.