Jean-Léon Gérôme (majtas) dhe August Bartholdi në Egjipt më 1856 (foto: Musée Bartholdi)

Oficeri shqiptar, 1894

Rekrutët kalojnë shkretëtirën, 1857

I burgosuri, 1861

Besimtarët në shtëpinë e një prijësi shqiptar

Shqiptari me nargjile, 1868

Shqiptari dhe qeni i tij, 1865