Zbulimet që vërtetuan se e ardhmja po ndodh tani

Zbulimet që vërtetuan se e ardhmja po ndodh tani

Lista me zbulimet më inspiruese dhe të arritura në shkencë gjatë viteve 2010 dhe 2019

Top 20 zbulimet e bëra gjatë kësaj dekade

Fotografija e parë e një vrime të zezë
Shtyerja e limit të riprodhimit
Progresi i inteligjencës artificiale
Manipulimi i memories tek brejtësit
Përparimet ndër yjore
Vetorganizimi i robotëve
Targeti i ri i terapis së gjeneve
Zbulimet rreth kafshëve

DNA-ja sintetike
Mitra e jashtme
Zbulimi i ndërtimit të blloqeve të jetës së përtejshme
Rreziku i inteligjencës artificiale
Lufta kundër sëmundjeve madhore
Shkenca për raketat
Vizita e arteve më të vjetra
Plotësimi i pemës së familjes njerëzore
Fillimi i epokës CRISPR
Kepler – 452b
Detektimi i valës së parë gravitavionale
Zbulimi i rrëmujës Boson
Cila nga këto mendoni që është zbuimi më i madh?