​Klubi i Prodhuesve kërkon përkrahjen e bizneseve

​Klubi i Prodhuesve kërkon përkrahjen e bizneseve për grante.

​Klubi i Prodhuesve kërkon përkrahjen e bizneseve

Klubi i Prodhuesve të Kosovës, ju bën thirrje të gjitha institucioneve, organizatave dhe donatorëve të ndryshëm që të ju lehtësojnë bizneseve kushtet e aplikimit për grante.

Bizneset po përballen me krizë financiare për shkak të pandemisë

“Është absolutisht absurde të kërkohet nga bizneset që në këtë kohë të vështirësive të operimit të kenë 0 borxhin ndaj ATK-së, kur e dimë se situata e krijuar nga pandemia ka bërë që shumë ndërmarrje të kenë vështirësi në ri programimin e borxhit”, thuhet në komunikatën e KPK

Këto projekte si qëllim kryesor e kanë përkrahjen e bizneseve dhe zhvillimin e tyre, andaj është e palogjikshme që të krijohen kërkesa që veçse e vështirësojnë operimin e tyre. Klubi i Prodhuesve kërkon që biznesit të ju ofrohen ndihmë dhe kushte më të favorshme, po ashtu të kenë konsideratë dhe që këto lehtësira të jenë të përkohshme në varësi të zgjatjes së vështirësive të krijuara nga pandemia. /Insajderi.com/