1.007.136 të shëruar në botë

Deri tani në botë janë shëruar prej koronavirusit më shumë se një milion njerëz, sipas të dhënave të fundit të sajtit Worldmeters.

1.007.136 të shëruar në botë

Numri i të shëruarve nga virusi i cili shkakton probleme të frymëmarrjes është 1.007.136.

Më së shumti të shëruar, por edhe më së shumti të infektuar janë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku madje 147.411 njerëz janë shëruar nga koronavirusi.

Pastaj pason Spanja e cila shënon 132.929 të shëruar dhe 236.899 të infektuar.

E treta sipas numrit të shëruarve është Gjermania e cila ka 123.500 pacientë të tillë, ndërsa numri i infektuarve është 161.539.

Pastaj vijnë Kina, Irani, Italia, Franca dhe Turqia./Insajderi.com.