Republikanja Susan Collins shpall fitoren në Maine

Republikanja Susan Collins shpall fitoren në Maine

Senatorja e moderuar Republikane Susan Collins do të mbajë vendin e saj në Senatin e Maine, e cila është një goditje për Demokratët që e panë rrëzimin e saj si një shans për të marrë kontrollin e dhomës së sipërme të Kongresit, transmeton Insajderi.

Collins ka qenë ndonjëherë i gatshëm të paguajë vijën e partisë nën presidencën Trump, dhe më herët gjatë 24 viteve të saj në Senat, ajo herë pas here kalonte korridorin për të mbështetur legjislacionin e Barack Obama, raporton BBC.

Collins u tha mbështetësve të saj se kundërshtarja Sara Gideon kishte thirrur të pranonte dhe tha se vendimi i sotëm dëshmon se ajo ishte një ligjvënëse efektive për “të gjithë” banorët e Maine.

“Ndjej që ky është një pohim i punës që po bëj në Uashington për të luftuar shumë çdo ditë për njerëzit e Maine”, tha ajo përpara turmës. /Insajderi.com