11 fakte të heshtura për Zonjën e Parë të Amerikës

11 fakte të heshtura për Zonjën e Parë të Amerikës

Donald Trump shokoi botën kur lajmëroi se do të garonte për president të SHBA-së.

Ndryshe nga burri saj, Melania Trump dëshironte të qëndronte më larg medias, dhe të mbështeste burrin e saj në heshtje.

Ja disa disa fakte interesante për Zonjën e parë më të re të SHBA-së.

 1. Melania Trump është zonja e parë e Amerikës e lindur në një shtet komunist. Ajo është nga Sllovenia, ish shtet jugosllav
 2. Karrierën e modelingut e ka filluar në moshën 5 vjeçare, dhe është e para zonjë e parë e Amerikës të ketë pozuar nudo.
 3. Martesa e saj me presidentin Donald Trump ka kushtuar plot 1 milion dollar.
 4. Ka diplomuar për arkitekturë dhe dizajn, dhe ka një linjë të veten të bizhuterive
 5. Të gjitha pronat e Trump janë rimodeluar nga vetë Melania
 6. Kohën kur ajo u takua me Trump, ai ishte në lidhje me një grua tjetër
 7. Edhe pse politika i pëlqen shumë, ajo ka vendosur që të mos merret me politikë dhe këtë gjë të ia lërë në dorë burrit të saj
 8. Ajo është gruaja e tretë e Trump dhe është 24 vjet më e re se ai
 9. Melania flet rrjedhshëm 5 gjuhë; sllovenisht, serbisht, anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht
 10. Edhe pse tashmë është një grua mjaft e zënë me punë, ajo insiston që djali i saj dhe i presidentit, Baron, të rritet nga ajo pa ndihmën e dadove.
 11. Ajo është aktive në organizata bamirësie, si Fondacioni për Kancerin e Gjirit, Kryqi i kuq etj.