Kualifikimet e Kampionatit Botëror “Zelanda e Re 2023” përballin Kosovën dhe Shqipërinë

Kualifikimet e Kampionatit Botëror “Zelanda e Re 2023” përballin Kosovën dhe Shqipërinë

Kosova dhe Shqipëria do të përballen në të njëjtin grup për kualifikimet e Kampionatit Botëror “Zelanda e Re” 2013 në kategorinë e femrave.

Kosova përpos Shqipërisë do të ndeshet edhe me Norvegjinë, Belgjikën, Poloninë e Armeninë.

51 përfaqësuese garojnë në kualifikime e të cilat synojnë të jenë pjesëmarrëse në kampionatin botëror.

Cikli parë kualifikues fillon në shtator të këtij viti dhe mbarojnë në të njëjtin muaj, por një vit më vonë, 2022. /Insajderi.com