17 vjeçarja tregon tmerrin që kishte përjetuar nga nëna e saj e droguar

17 vjeçarja tregon tmerrin që kishte përjetuar nga nëna e saj e droguar

Një 17-vjeçare ka ndarë fotot tronditëse të fëmijërisë duke e treguar si një fëmijë i rrethuar nga gjilpëra, duke trguar realitetin e jetës e rrethuar me “drogë”.

Adoleshentja, nga Idaho, ka postuar mbledhjen shkatërruese online aty ku jetonin katër vëllezërit dhe motrat e saj.

“Kjo jam unë 18 muajshe”, shkroi ajo së bashku me një foto të një foshnjeje të shtrirë në një dhomë të pistë të mbushur me vegla droge.

“Po, këto janë gjilpëra në dritare dhe po, kjo është ajo që dukej e gjithë shtëpia. # Druggymomlife”

Gruaja tha se ajo dhe vëllezërit e motrat e saj ishin marrë në kujdestari, pasi vëllai i saj i vjetër, i cili ishte 16 vjeç në atë kohë, u rrit “i sëmurë nga kushtet e tyre” dhe mori fotografitë për ti treguar një mësuesi në shkollë.

Imazhet iu dorëzuan Shërbimeve të Mbrojtjes së Fëmijëve dhe fëmijët u larguan nga kujdesi i nënës së tyre.