2 vjeçari përfundon në transportuesin e bagazheve në aeroport

2 vjeçari përfundon në transportuesin e bagazheve në aeroport

Një dy vjeçar ishte në njërin prej aeroportit të Atlanta, SHBA, të hënën, kur nëna e tij ishte duke printuar kalimin, për vetëm disa çaste.

Por kur aj u kthye pa që djali i saj veç se ishte në rripin e bagazheve.

Ai ishte duke lozur në pjesën e bagazheve dhe për disa çaste e gjeti vetën në një trip 5 minutash në rripin e transportuesit të bagazheve.

Për më shumë shikoni videon më poshtë.

Two-year-old boy gets whisked away on airport baggage system

The terrifying moment a kid is taken on a journey through the airport baggage system! ?

Gepostet von Daily Mail Video am Donnerstag, 25. Juli 2019