2017 Chevrolet Camaro ZL1 tejkalon shpejtësinë e paraparë

2017 Chevrolet Camaro ZL1 tejkalon shpejtësinë e paraparë

Chevrolet Camaro ZL1 arritën për të arritur shpejtësinë 325 kmh  në një drejtim mbi 12 kilometra, kështu duke tejkaluar shpejtësinë zyrtare që kompania e ka raportuar se vetura mundë të arrijë vetëm deri në 320 kmh.

“Ky është Camaro më i miri dhe më i shpejtë i bërë  ndonjëherë “, ka thënë në një deklaratë Al Oppenheiser, inxhinier i Camaro, raporton MT.2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-top-view

Camaro ZL1 është i përbërë prej 650 kuaj fuqive,me motor 6.2 litër, V-8 me gjashtë shpejtësi manuale apo ndërrues 10-shpejtësi automatik. /Insajderi.com