fbpx

21 vite nga goli që theu ligjet e fizikës [Video]

21 vite nga goli që theu ligjet e fizikës [Video]

Nëse do të pyesnim çfarë iu kujton “Tournoi de France”, të paktë janë ata që do të përgjigjeshin se bëhet fjalë për një turne miqësor ndërkombëtaresh, i zhvilluar në Francë në fillim të qershorit të vitit 1997, një vit i zi sidomos për shqiptarët.

Në fakt, ai ishte një turne përgatitor përpara Kupës së Botës së vitit 1998, ku merrnin pjesë 4 ekipe kombëtare, ato të Brazilit, Anglisë, Francës që do të ishte organizatorja e Botërorit në vijim, dhe Italisë.

Lexoni më shumë