Një 29-vjeçar amerikan ka rënë në dashuri me një lodër.
Joey Morris tho" />

29-vjeçari bie në dashuri me një lodër, planifikon martesën

29-vjeçari bie në dashuri me një lodër, planifikon martesën

Një 29-vjeçar amerikan ka rënë në dashuri me një lodër.

Joey Morris thotë se është në një lidhje me robotin që nga dhjetori i vitit 2017.

Në fakt, gjatë 10 viteve të fundit, Morris ka pasur disa partnerë të çuditshëm, përfshirë një llambë dhe një kamion.

Megjithatë, tani 29-vjeçari është në një marrëdhënie serioze me robotin dhe po planifikon së shpejti martesën me të.