30 vjeçarja në aeroplan me pasagjerë musliman, bërtet duke i quajtur terrorista

30 vjeçarja në aeroplan me pasagjerë musliman, bërtet duke i quajtur terrorista

Një pasagjer ka shkaktuar panik në aeroplan pasi që duke bërtitur i ka quajtur pasagjerët mysliman terrorista.

Pamjet e plasaritura tregojnë se turistët e turpshëm po e sulmojnë pasagjerin duke thënë se nuk pranojnë të fluturon me ta.

Gruaja – që mendohet të jetë në të 30-at – vonoi fluturimin nga Dalmati, Turqi, në Gatëick për 70 minuta.

Ajo e quajti stafin “të neveritshëm” që ia ofruan asaj këtë fluturim me “terrorista” – duke shtuar “që nuk duhet lejuar”.

Pasagjeri Shamea Oldham, 18 vjeç, i tha Daily Mirror: “Ajo ishte në frontin e avionit teksa dëgjohej duke bërtitur.

“Ajo vazhdonte të thoshte se nuk donte të fluturonte me ta dhe nuk pranoi të linte aeroplanin të niste fluturonin.

Ndër të tjera thuhet se burrat muslimanë u ofenduan, por ata mbajtën ftohtësinë e tyre.