4 të vrarë në një universitet turk, autori pjesë e personelit

4 të vrarë në një universitet turk, autori pjesë e personelit

Katër persona janë vrarë nga një asistent kërkimi në një universitet në provincën Eskisehir në Turqi.

Sipas mediave turke, vrasësi ka qëlluar dekanin, sekretarin e fakultetit, dhe dy pedagog të universitetit.

Viktimat thuhet se janë personel i Eskisehir Osmangazi University.

Një numër policësh dhe ambulancash janë në vendngjarje ndërsa janë evakuar menjëherë studentet dhe personeli. Mësohet se autori është arrestuar nga policia menjëherë pas sulmit teksa nuk dihen ende motivet.