36 mijë dollarë për një vend varri – atje ku dhe të vdekurit janë mbipopulluar

36 mijë dollarë për një vend varri – atje ku dhe të vdekurit janë mbipopulluar

Rreshta të pafundme me rrasa guri e mermeri mbulojnë gjithë faqen e një kodre në Hong Kong.

Vendi që vuan nga popullsia, e shfaq këtë problem edhe me të dekurit.

Mungesa bën që të zhvillohet edhe biznesi i varreve. Që të gjesh një vend të mirë për një të afërm tëndin, duhet të paguash rreth 36 mijë dollarë.

insajderi.com