5 vendet ku nuk po ndalet sporti më i popullarizuar në botë – përkundër pandemisë

5 vendet ku nuk po ndalet sporti më i popullarizuar në botë – përkundër pandemisë

Më shumë se gjysma e botës është “ngujuar” në shtëpi për shkak të pandemisë globale që është zyrtarizuar që në mars nga OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësisë) dhe thuajse 3 milionë janë prekur nga Covid-19. Lajmi i plotë në Insporti.com