Prezantohen 117 emoji të rinj, do të shtohen sivjet në telefonat tanë

Prezantohen 117 emoji të rinj, do të shtohen sivjet në telefonat tanë

Unicode ka prezantuar 117 emoji të rinj që do të vijnë në platformat iOS, macOS dhe të tjera, brenda këtij viti.

Emojit e rinj këtë vit përfshijnë shumë personazhe, si për shembull një version femër të Babadimrit, një burrë me vello, dhe një grua me kostum.

Do të ketë edhe disa kafshë të reja, si macja e zezë, një mamuth dhe një bizon.

Një listë e plotë me emojit e reja të Unicode është publikuar nga Emojipedia.

Emojit janë kthyer në një aspekt të rëndësishëm të komunikimit për sa i përket iOS dhe platformave të tjera.