9-vjeçari e detyron 7-vjeçarin t’i bëjë seks oral

9-vjeçari e detyron 7-vjeçarin t’i bëjë seks oral

Në një kamp pushimi në Blenio të Zvicrës dy djem u raportuan se kishin kryer marrëdhënie seksuale. Një 9 vjeçar kishte shtyrë të premtën mbrëma, më 5 korrik, një djalë tjetër pas dushit që t’i bënte atij seks oral. 7-vjeçari për këtë e njoftoi kujdestarin.

“Djali im është krejtësisht i shqetësuar”, tha nëna e djalit të vogël për Tio.ch. “Unë do ta raportojë rastin në Polici, sepse unë pyes veten se çfarë e shtyn një 9-vjeçar ta bëjë këtë. Ndoshta edhe ai u kqtrajtua në shtëpi ose nga sepse në shtëpinë e tij mbizotërojnë këto rrethana të vështira”.

Të shtunën, prindërit u njoftuan dhe pa vonesë u kontakua organizata për mbrojtjen e fëmijëve Aiuto për të kuptuar se si duhet të klasifikohet çështja.

“Ndoshta kjo ndodhi në një kontekst loje, por ndoshta ka më shumë prapa këtij akti”, tha nëna.

Në Zvicër, dhjetëra fëmijë raportohen çdo vit për përdhunim ose për dhunë.