9 vjeçari i fokusuar në telefon, bie në binarët e trenit

9 vjeçari i fokusuar në telefon, bie në binarët e trenit

Ky është momenti i frikshëm kur një nëntëvjeçar bie tek shinat e trenit.

Nëntëvjeçari i njohur si Lev ndodhej në një stacion trenash në Yekateringburg të Rusisë, ishte fokusuar në video-lojë dhe nuk shikonte nga po ecte teksa ra tek shinat.

Fatmirësisht në atë momentin që ai ra nuk po kalonte ndonjë tren dhe djali shpëtoi pa ndonjë lëndim serioz.