A don me e provu falas Clio-n e ri gjatë gjithë fundjavës?

A don me e provu falas Clio-n e ri gjatë gjithë fundjavës?

Auto Mita mendon për të gjithë dashamirët e veturave, duke ju dhënë mundësinë që të provoni një fundjavë super modelin Clio i Ri.

Për të fituar të drejtën e përvetësimit të veturës për një fundjavë është shumë e lehtë, mjafton të bëni follow në “Instagram” Auto Mita, dhe më pas ti bëni tag dy persona, që do ti marrësh me vetë në gjiro me Clio-n e ri.

Fituesi i kësaj loje shpërblyese mjaft interesante do të përzgjedhet me datën 6 dhjetorë 2019, në mënyrë spontane përmes një video live në Instagram.

Auto Mita ju inkurajon të merrni pjesë në këtë lojë shpërblyese, dhe ju dëshiron suksese.