A e din sa din? Fito telefon Xiaomi sonte në Tap n’Dije

A e din sa din? Fito telefon Xiaomi sonte në Tap n’Dije

Në GjirafaVideo, nga ora 19:00 fillon Tap n’Dije, quizi që po argëton të gjithë, e po dhuron shpërblime shumë të këndshme. Me moderim të aktorit të njohur Rifat Smani, Tap n’Dije po rritet gjithmonë dhe po sjell kënaqësi tek publiku. Regjistrimi në quiz ka filluar, që të bëheni pjesë e quizit Kliko këtu.

Që të luani Tap n’Dije, regjistrohuni duke klikuar këtu. Tap n’Dije sonte zhvillon javën e 17 të quizit të
njohur si TapQuiz I cili me quizin e djeshëm arriti numrin 50 të transmetimit, duke përfshirë tre quizet:

Tap n’All, Tap n’Shije dhe Tap n’Dije.

Sonte dhurohen këto shpërblime:

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Si gjithmonë, një dhuratë nga GjirafaMall shkon për komentuesin më të mirë. Hyni në gjirafavideo.com, luani TapQuiz, sfidoni vetën dhe pse jo të fitoni.