A jeni gammer? Sonte keni dhuratë një muaj falas në gaming center

A jeni gammer? Sonte keni dhuratë një muaj falas në gaming center

TapQuiz sonte përpos që dhuron shpërblime për tre vendet e para si Xbox, syze VR dhe power bank, sonte dhurohet edhe një muaj falas në gaming center ku mund të shkoni dhe të luani pa pagesë.
Regjistrimi në kuiz ka filluar, që të regjistroheni
 klikoni këtu.

Nëse luani Fortnite, CS Go, PUBG etj, sonte është mundësia juaj që të luani në
një nga gaming center më të mëdha në vend pa pagesë.

Krejt çka duheni të bëni është të keni internet, të hyni te kategoria LIVE e GjirafaVideo, të koncentroheni, të regjistroheni dhe të komentoni.

Komenti më i mire fiton këtë dhuratë.

Mirëpo mos harroni që keni mundësi edhe të luani në në kuiz për këto shpërblime përpos dhuratës:

Vendi i parë fiton: Konzolë Microsoft Xbox One S
Vendi i dytë fiton: Syza VR Samsung
Vendi i tretë fiton: Power Bank Xiaomi

Regjistrimi veçse është hapur. Që të regjistroheni klikoni këtu.