A ju pëlqen XBOX? – Mund ta fitoni sonte duke i qëlluar 10 pyetje

A ju pëlqen XBOX? –  Mund ta fitoni sonte duke i qëlluar 10 pyetje

Si çdo javë edhe sonte shfaqet kuizi Tap n’Dije online në GjirafaVideo drejtpërdrejt prej ora 19:00.

Vendi i parë fiton Xbox, vendi i dytë syze VR dhe vendi i tret Power Bank.

Regjistrimi ka filluar, që të regjistroheni  klikoni këtu.

TapQuiz tashmë është kuizi më i famshëm në vend dhe me shpërblimet më të mëdha.

TapQuiz shfaqet tre herë në javë në orën e njejtë prej 19:00, çdo të marte Tap n’All, çdo të mërkure Tap n’Shije dhe çdo të enjte Tap n’Dije.

Krejt çka duheni është të keni internet, të hyni te kategoria LIVE e GjirafaVideo, të koncentroheni, të luani dhe pse jo të fitoni.

Në secilin kuiz janë nga 10 pyetje dhe për secilen pyetje i keni nga katër alternativa.

Shpërblimet e përzgjedhura për sonte janë:

Vendi i parë fiton: Konzolë Microsoft Xbox One S
Vendi i dytë fiton: Syza VR Samsung
Vendi i tretë fiton: Power Bank Xiaomi

Regjistrimi veçse është hapur. Që të regjistroheni klikoni këtu.

Përveç këtyre shpërblimeve, sonte dhurohet një dhuratë shumë interesante për komentuesin më të mirë, i cili fiton një gift card për të luajtur një muaj falas në një nga qendrat më të mëdha të lojërave kompjuterike, me lojëra si Fortnite, CS Go, PUBG etj.