artikull i sponzorizuar

“Aaa kojshi, sivjet në deti me kerr të ri” – kampanja e re kreative nga Auto Mita për veturat e reja

“Aaa kojshi, sivjet në deti me kerr të ri” – kampanja e re kreative nga Auto Mita për veturat e reja

Të gjithë jemi të përkushtuar që të kontrollojmë veturën para një udhëtimi të gjatë i cili di të nxjerrë edhe shqetësime.

Rruga në bregdet di të jetë ndonjëherë e mundimshme, por jo më nëse shfrytëzoni ofertën me kushtet më të mira nga Auto Mita.

Pikërisht, Auto Mita ka sjellë fushatën e re promovuese, për veturat e reja, duke vënë po ashtu trend të ri në promovimin e prurjeve të reja me video tejet kreative.

Kështu, distributori i autorizuar i brendit nr 1, Renault sjell ofertën për te gjitha modelet e veta.

Sivjet, në deti me kerr të ri! – Dacia Duster i Ri prej 147Eur/muaj!

Sivjet, kojshia në deti me kerr të ri! E ti?Me super-ofertën tonë verore, me kerr të ri ju gjithashtu përfitoni:- 1 Vit Kasko FALAS, përfshirë rajonin* me #SIGMA- 1 Rezervuar naftë FALAS nga HIB Petrol Official- 5 Vjet garancion- 5 Vjet asistencë rrugore- 5% Interes preferencial.Oferta është e limituar, prandaj nxitoni e na vizitoni apo telefononi në 045 68 68 68 & 049 955 500.*Kasko për rajonin vlen deri më 30 Shtator#Dacia #Renault #AutoMita

Posted by Renault dhe Dacia – Auto MITA on Saturday, 23 June 2018

– 1 Vit Kasko FALAS, përfshirë rajonin* me SIGMA

– 1 Rezervuar naftë FALAS nga HIB Petrol,

– 5 Vjet garancion,

– 5 Vjet asistencë rrugore,

– 5% Interes preferencial.

Si asnjëherë më parë, me Auto Mita tash është bërë lehtë që pushimet t’i nisim me veturë të re për çmim të arsyeshem dhe lehtë të përballueshëm. Oferta vlen per të gjitha modelet Renault, te cilat gjithashtu kanë çmime promocionale!