Abedin Januzaj i dërgon selam Ismet Munishit dhe Bylbyl Sokolit (Video)

Abedin Januzaj i dërgon selam Ismet Munishit dhe Bylbyl Sokolit (Video)

Adnan Januzaj, futbollisti me origjinë shqiptare, reprezentues i kombëtares së Belgjikës, para pak kohësh, gjatë një konference për media, i pyetur për të kaluarën kur kombëtare si Anglia, Kosova e të tjera, e dëshironin në përfaqësueset e tyre, ai kishte thënë se ajo i përket të kaluarës dhe se ai është i lindur në Belgjikë dhe ndjehet belg, e kjo kishte shkaktuar reagim në Kosovë. ….. Klikoni këtu dhe shikoni të plotë reagimin e Abedin Januzaj, si dhe çfarë kishte thënë Ismet Munishi më herët