Adriana Matoshi ju dhuron super shpërblime sot në TapQuiz; Luaj dhe fito

Adriana Matoshi ju dhuron super shpërblime sot në TapQuiz; Luaj dhe fito

Sonte zhvillohet quizi i 14-ti më radhë Tap n’Shije  që është pjesë e TapQuiz, emisionit interaktiv nga GjirafaVideo, me moderim nga aktorja Adriana Matoshi.

Regjistrimi në quiz ka filluar, që të regjistroheni Klikoni këtu

Nga ora 19:00, bëhuni gati për edhe një lojë interesante të pyetjeve nga ushqimi dhe stili i jetës, ku ju do të përgjigjeni në 10 pyetje me nga 4 alternativa. Tre vendet e para do të fitojnë shpërblime shumë interesante, të cilat i gjeni më poshtë:

Vendi i parë fiton: Aparat Uji Becker
Vendi i dytë fiton: Tryezari Vija
Vendi i tretë fiton: 50 euro kupon në GjirafaMall
Dhe një dhuratë për komentuesin më të mirë

Regjistrimi për TapQuiz hapet nga ora 15:00 dhe vazhdon të jetë i hapur deri në fillim të lojës.
Klikoni këtu për t’u regjistruar.

E risi tjetër në TapQuiz janë edhe titujt. Nga tash, në bazë të arritjeve tuaja në quiz, ju do të pajiseni me tituj të ndryshëm, të cilët vendosen pranë emrit tuaj. Titujt ndahen në Emblema dhe Grada.