Agim Ademi konfirmon prezencën e sigurimit në Kuvendin e sotëm të FFK-së

Agim Ademi konfirmon prezencën e sigurimit në Kuvendin e sotëm të FFK-së

Sot me fillim nga ora 15:00 do të mbahet Kuvendi Zgjedhor i Federatës së Futbollit të Kosovës, ku do të zgjidhen anëtarët e Komitetit Ekzekutiv.

Ka javë e muaj të tërë që po përmendet  kjo datë dhe ngjarje në të cilën do të diskutohet rreth ndryshimeve në Komitetin Ekzekutiv, diçka që nuk po i pëlqen shumë të parit të FFK-së, Agim Ademi, me shume ne Insporti.com