Agim Hasani: Legjitim jemi vetëm unë dhe Imer Ademi

Agim Hasani: Legjitim jemi vetëm unë dhe Imer Ademi

Para pak minutash është publikuar lista e nënshkrimeve të klubeve për thirrjen e Kuvendit Zgjedhor për anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së.

Sipas listës që është publikuar në disa medie, opozita e FFK-së ka arritur të siguroj vetëm 22 nënshkrime, e jo 41 siç kishte pretenduar Arianit Ahmeti. Në këtë listë figurojnë edhe nënshkrimet e Vehbi Ademit dhe Armend Ademi në emër të Flamurtarit. Por, këta nuk janë përfaqësues të klubit “kuqezi”. Delegat legjitim të klubit kuqezi janë kryetari Imer Ademi dhe drejtori Agim Hasani, më shumë në Insporti.com.