Akademia suedeze merr vendim për Nobelin e mikut të Millosheviqit

Akademia suedeze merr vendim për Nobelin e mikut të Millosheviqit

Akademia suedeze nuk do të anulojë vendimin që çmimin Nobel për letërsi t’ia ndajë austriakut, Peter Handke.

Për këtë e kanë informuar edhe Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës. Ne letrën e suedezëve thuhet se janë tjera institucione që vlerësojnë të vërtetën historike për Evropën.