Albi Market për çdo familje, në këto ditë të vështira, sjellë aksion në shitje!

Albi Market për çdo familje, në këto ditë të vështira, sjellë aksion në shitje!

Në të gjitha Marketet Albi ka filluar oferta e aksionit në shitje, duke iu mundësuar konsumatorëve që në këto ditë të vështira të paktën të kenë një lehtësim me zbritjen e produkteve të ndryshme në Marketet tona.

Ju njoftojmë se të gjitha produktet në zbritje janë pjesë e përditshmërisë tonë, duke përfshirë, çajin, qumështin, djathërat dhe produkte të ndryshme higjienike.

Duke e ditur se kjo situatë e krijuar është bërë ankth i çdo familje, ne si rrjet i Marketeve Albi po mundohemi që së paku të ju dalim në ndihmë me produktet e nevojshme në zbritje si dhe duke ju ofruar siguri në rastet kur vizitoni Marketet tona.

Duke ju dëshiruar kujdes dhe shëndet në familjet tuaja, ju njoftojmë se oferta në treg do të zgjas deri me 29 Mars!

Ju lutemi t’i përgjigjeni thirrjeve të shumta për të mos dalur nga shtëpia veç në rast nevoje!

Përsëri me ju dhe për ju Albi Market për çdo familje!