Marketet Albi  të cilat janë të lokalizuara në pjesët më të frekuentuara në Prishtinë, e gjithashtu edhe në Fushë Kosovë e B" />

Albi Market sjell fletushkën e zbritjeve, zbritje këto që zgjasin deri me 26 janar

Albi Market sjell fletushkën e zbritjeve, zbritje këto që zgjasin deri me 26 janar

16 Marketet Albi  të cilat janë të lokalizuara në pjesët më të frekuentuara në Prishtinë, e gjithashtu edhe në Fushë Kosovë e Bardhosh dhe së fundmi edhe në Galeria Shopping Mall në Prizren, vazhdojnë me kampanjat e zbritjeve të cilat çdo herë e më shumë janë më atraktive për konsumatorin.

Është e rëndësishme të përmendet se përveç çmimeve të lira, produktet në zbritje që i servohen konsumatorëve, janë me kërkesë të shumtë në tregun tonë.

Në fletushkën ë zbritjeve të janarit në zbritje janë mbi 60 produkte.

Mbusheni shtëpinë dhe kurseni nga ofertat e Marketeve Albi.

Në linkun e mëposhtëm mund ta gjeni fletushkën e kompletuar të zbritjeve:

Kliko këtu