Alidema debutim ëndrrash, shënon dy gola për Slaven Belupo

Alidema debutim ëndrrash, shënon dy gola për Slaven Belupo

Debutim ëndrrash për Festim Alidemën, i cili ka realizuar dy gola më debutim te ekipi i Slaven Belupos.

Në fakt ish-sulmuesi i Llapit po luan me ekipin e dytë të Slaven Belupos për shkak të mos kompletimit të tërsishëm të dokumentacioneve nga KF Llapi drejt Slaven Belupos dhe ende nuk është regjistruar në ekipin e parë.

Debutim ëndrrash për Festim Alidemën, i cili ka realizuar dy gola më debutim te ekipi i Slaven Belupos.

Në fakt ish-sulmuesi i Llapit po luan me ekipin e dytë të Slaven Belupos për shkak të mos kompletimit të tërsishëm të dokumentacioneve nga KF Llapi drejt Slaven Belupos dhe ende nuk është regjistruar në ekipin e parë.

21 vjeçari realizoi dy gola në këtë përballje derisa pati një paraqitje fantastike.

Gjithsesi e ardhmja e Alidmës është e ndritur me Slaven Belupon që ka fituar një margaritarë të çmuar.