“Alienët janë duke u fshehur mes nesh, derisa njerëzit të jenë gati për ta” thotë gjenerali izraelit

“Alienët janë duke u fshehur mes nesh, derisa njerëzit të jenë gati për ta” thotë gjenerali izraelit

Profesori Haim Eshed, 87 vjeç, thotë se jashtëtokësorët kanë arritur një marrëveshje me SHBA për të qëndruar në heshtje ndërsa ata kryejnë eksperimente në Tokë dhe do të zbulojnë vetveten vetëm kur njerëzimi të jetë gati.

Gjenerali në pension, i cili drejtoi programin hapësinor të Izraelit për gati 30 vjet, pretendon se të huajt kanë një bazë të fshehtë në Mars, raporton shtypi hebre.

Por sipas profesorit, racës së huaj iu desh të ndërhynte për të ndaluar Donald Trump që të zbulonte sekretet e tyre.

“Ata nuk duan të nxisin histerinë masive. Ata duan të na bëjnë më parë të arsyeshëm dhe mirëkuptues.”

Termi ‘Federata Galaktike’ është përdorur në veprat e trillimeve shkencore, përfshirë fenomenin TV Doctor Who.

Prof Eshed nuk tha për sa kohë të huajt janë fshehur në hije por pretendon se ata kanë nënshkruar një kontratë me SH.B.A. “për të bërë eksperimente këtu”.

Ai tha se jashtëtokësorët nuk do të zbulojnë veten derisa njerëzimi të ketë evoluar dhe të arrijë një fazë ku “do të kuptojmë përgjithësisht se çfarë është hapësira dhe anijet kozmike”/Insajderi.com

Mirror