Ambasadori amerikan në Izrael thotë se ushtria amerikane është “më e forta në botë”

Ambasadori amerikan në Izrael thotë se ushtria amerikane është “më e forta në botë”

Ambasadori amerikan në Izrael David Friedman tha se “vlerësimet fillestare” pas sulmeve iraniane “janë pozitive, dhe ne lutemi ato raporte të jenë të vërteta.”

Duke folur këtë mëngjes në një konferencë në Jeruzalem, Friedman tha:

Ushtria jonë është deri tani më e forta në botë, dhe kauza jonë është e drejtë. I lutemi Zotit që të mbizotërojmë me shumicë dhe pa humbje të jetës së pafajshme, dhe kam besim se me udhëheqjen e presidentit tonë, ne do të mposhtim kërcënimet e mëdha të kohës sonë dhe do të krijojmë një botë më të drejtë dhe më të qetë.